سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ویزه اندونیزیا


اعتصاب افغانستانی های سوید با بیست و یکمین روز بدون غذا و آب

با رسیدن به شهر بودن، با تصویر ناامید کننده ای رو برو میشویم، 13 پناهجوی در حال اعتصاب و با همراهی 24 ساعته شست خانواده که همه جواب منفی دارند و احتمال میرود به زود ترین فرصت اخ
راج اجباری شوند.
وضعیت اعتصاب کنندگان با گذشتن از مرز 20 روز همچنان نگران کننده است و هر زمانی ممکن است اتفاق بدی که همه خواهان همچو وضعیت نیستند بیافتد.
دیروز و امروز نماینده سفارت افغانستان، آقای امین از اعتصاب افغانستانی ها دیدن کرد و جویای احوال آنها شد، اما به گفته نماینده سفارت سفیر افغانستان در رخصتی رسمی به استرالیا سفر کرده و با همکاران دیگر سفارت افغانستان این موضوع را پیگیری خواهند کرد.
به جواب یک خبرنگار، که آیا تا 24 ساعت آینده چی کاری رسمی را سفارت افغانستان انجام خواهد داد که بتواند به یک جواب انسانی و قانع کننده منتهی شود و اعتصاب کنند گان بتوانند به اعتصاب خویش پایان دهند؟ جواب نماینده سفارت افغانستان سکوت مطلق بود و در حاشیه تلاش کرد اذعان کند که تا چند روز آینده کار های را میتوان کرد.
در نهایت آقای امین طبق معمول از اعتراض کنند گان خواست تا وضعیت خویش را روی کاغذ نوشته به آدرس آنها (سفارت افغانستان) بفرستند .
اعتصاب های دیگر همزمان در چند شهر دیگر ادامه دارد و گفته میشود که در شهر یفله کودکان زیر سن 18 سال شامل دو دختر نوجوان همچنان وارد ششمین روز شده است و تظاهرات در همین مورد نیز روز جمعه برگزار میشود.
مسؤولان انجمن های افغانستانی و اتحادیه شهمامه و صلصال نیز در تامین و حمایت از حقوق پناهندگان وارد عمل شده اند و گفتگو ها و مذاکرات با اعتصاب کنند گان و اداره مهاجرت ادامه دارد.
وزیر مهاجرین سویدن از کودکان در حال اعتصاب شهر یفله دیدن کرده اند اما نتایج قانع کننده هنوز برای هیچ یکی از پناهندگان داده نشده است.
یکی از اعتصاب کنندگان میگوید، وکیل اش را حتی ندیده است، دیگری میگوید که دوسیه اش نزد پولیس تهویل داده شده، اما جواب مثبت و منفی برای او داده نشده و همچنان بی سرنوشت است.

خواست های پناهندگان: 

هیچ چاره نداشتیم جز اینکه با بستن دهان خود و نخوردن آب و غذا صدای اعتراض خود را به گوش سویدی ها، مسؤولین برسانیم و مطمین هستیم که مسوولین اداره مهاجرت با درک عمیق از شرایط ما برای حل مشکلات اقدام خواهند کرد.
براساس گفته های پناهندگان گزارش های سرزمینی که از افغانستان توسط دولت افغانستان تهیه شده است نواقص جدی دارد و ممکن این گزارش ها نواقص کافی از شرایط افغانستان داشته باشد. گفته میشود که بسیاری بر اساس این گزارش های ناقض با مشکل قبولی مواجه میشوند.
خواست های اساسی آنها، توقف اخراج اجباری به افغانستان، باز شدن پرونده های بسته شده از سوی حکومت سویدن و بررسی دوباره تمام دوسیه ها، دادن اقامت و تضمین اقامت در کشور سویدن خوانده شده است.
امروز نماینده سفارت افغانستان تلاش جدی بخرج داد که اعتصاب پایان یابد، اما مردم و پناهندگان در حال اعتراض دلایلی که سفارت افغانستان برای پایان اعتصاب ها ارایه کرد، را بسیار ضعیف دانستند و قرار است تا اجرای بعدی آن سفارت اعتصاب شان را ادامه دهند.
فشار ها روحی و روانی، دردشدید معده، و عدم رسیدن غذا و حتی آب، عامل اصلی فشار ها بر اعتصاب کنندگان است.
تعداد زیادی از اعتصاب کنندگان از تاریخ 18 آپریل اعتصاب خویش را آغاز کرده اند.
اعتصاب کنندگان در هوای سرد زیر سفر در بیرون از ساختمان اداره مهاجرت بسر میبرند
کودکان در یک زیر زمینی که از سوی یک نهاد خییره در اختتیار زنان و کودکان قرار داده شده است.


ارسال شده در توسط پناهجویان ایرانی


وزارت مهاجرت استرالیا ,ایرانیان را از سه راه قانونی تشویق میکنند که به استرالیا بروند :
1. الحاق به خانواده ,اگر یکی از بستگان در حال حاضر در استرالیا باشد.
2. ویزا کسب و کار ماهر و حرفه ای.
3. درخواست پناهندگی از طریق کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل در ترکیه یا یک کشور دیگر .
میتوانید در لینک زیر بیشتر در این مورد بخوانید:
http://www.immi.gov.au/visas/humanitarian/dontbesorry/_pdf/iranian-newsletter.pdf

خیلی از دوستان وقتی پیشنهاد راهای قانونی میدهیم ,میگویند وقت میگره و ما بلند نیستیم چیکار باید بکنیم.
(بااینکه اگر فکرش کنیم راهای غیر قانونی هم وقت میگیره و هم و ریسکش خیلی زیاده)
دوستانی که این مشکله دارند خوب است که بدانند, مهاجرت و ویزا استرالیا که مردم را کمک میکند که راهای قانونی را انتخاب کنند, در سراسر جهان دفتر دارند. و نمایندگانشان بر اساس تجربه کاری و حرفه ای انتخاب میشوند. دوستان باید مطمئن باشند در حالی که پرونده باز کردند، تمام کارهای مهاجرت توسط ماموران مهاجرتی در استرالیا ثبت میشود.
برای جزئیات بیشتر لینک زیر را بخوانید:
http://www.migrate-australia.com/international-offices.htm 
تهران
شماره تلفون دفتر و آدرس
Tel: 98 21 8879 8951 /98 21 8888 1209 / 98 21 8888-1867
Australian Migration and Visa Solutions and Hamid Azari
1146 
خیابان ولی عصر, اپارتمان شماره 15
تهران
ایران
همه سوالاتی که از طریق اینترنت میخواهیند ببرسیند می توانید به حمید آذری در ارتباط باشیند
iran@migrate-australia.com


ارسال شده در توسط پناهجویان ایرانی


قاچاق انسان، بویژه به قصد بهره برداری جنسی، از سال ها پیش موضوع مورد توجه دولت ها و گروه های مدافع حقوق بشر بوده است. این معضل در طول سال ها، از دزدیده شدن به شیوه رایج به، روش های مدرن تر قاچاق تغییر شکل داده است، به طوری که در مواردی قربانیان حتی با رضایت خود و به منظور کارکردن برای قاچاقچیان اقدام به مهاجرت به شهرها و کشورهای دیگر می کنند. در گزارش مصور زیر، به عنوان نمونه به سرگذشت واقعی دختری که در سن 
14 سالگی در نپال دزدیده شد می پردازیم و سپس این معضل به طور کلی تر بررسی می شود
.


ارسال شده در توسط پناهجویان ایرانی

 

با کامل تاسف و همنطوری که در لینک زیر می‌بینید باید به اطلاعتان برسانیم که بار دیگر شاهد خودکشی‌ و یا قتل یکی‌ دیگر هموطنانمان که در جنوب آلمان در شهر کارلسروهه اعلام پناهندگی کرده بود هستیم. حسین محبوبی جوان 20 ساله حدود 15 روز مفقود شده بود و پلیس آلمان بعد 15 روز اعلام می‌کنه که جسد این جوان که بنظر میرسه با قطار برخورد کرده و به طرز فجیع تکه تکه شده پیدا شده، هیچگونه اطلاع رسانی توسط پلیس آلمان صورت نگرفته که چه اتفاقی‌ برای این جوان افتاده که به این طرز فجیع از بین رفته متاسفانه دولت آلمان که دم از حقوق بشر و انسان دوستی‌ میزند فشار زیادی به پناهندگان که از کشورهاشون فراری و آواره شدن وارد می‌کند این قضیه خصوصا در کمپهای جنوب آلمان بسیار تشدید شده و پناهندگان در این کمپ‌ها در شرایط بسیار بدی نگهداری میشوند و مدت زمان بسیار طولانی و طاقت فرسایی را باید در انتظار بمانند و در طی‌ این مدت دچار ناراحتیهایی بسیار جسمی‌ و روانی‌ میشوند و حتی درصورت پذیرفته شدن توسط دولت آلمان تا سالیانه سال این دردها بهمراه آنها خواهد ماند، نظیر این اتفاق در ماههای گذشته برای دیگر عزیزانمان در کشور آلمان افتاده و اینبار نیز بار دیگر شاهد پرّ پرّ شدن یکی‌ دیگر از جوانان وطنمان هستیم. با امید اینکه تمام هموطنان عزیزمان روزی طعم آزادی و برابری را در وطنمان بچشند تا اینگونه آواره و در به در غربت نشوند و اینگونه بیگناه از بین نروند.


ارسال شده در توسط پناهجویان ایرانی
<      1   2