سفارش تبلیغ
صبا ویژن

ویزه اندونیزیا

کمیته ای که از سوی نخست وزیر استرالیا برای رسیدگی به وضعیت پناهجویان این کشور تشکیل شده بود، توصیه کرده است مراکزی در نائورا و پاپوا گینه نو در مورد پناهجویان ایجاد شود.

استرالیا شاهد ورود فزاینده پناهجویانی است که از طریق قایق و به طور غیرقانونی وارد این کشور می شوند.

براساس گزارش های دریافتی دست کم 170 نفر با سه قایق در آخر هفته گذشته وارد این کشور شده اند.

این کمیته همچنین گفته است که توصیه های آنها با این هدف صورت گرفته تا افراد از راههای قانونی وارد این کشور شده و به این ترتیب از ورود مهاجرانی که بطور غیر قانونی و با قایق وارد استرالیا می شوند، جلوگیری شود.

این کمیته مستقل در گزارش خود 22 توصیه در این مورد کرده و خواسته است تا هر چه سریعتر این دو مرکز رسیدگی به وضعیت پناهندگان ایجاد شود.

از جمله توصیه های دیگر این کمیته این است که به پناهجویانی که با قایق وارد استرالیا می شوند، اجازه داده نشود تا از اعضای خانواده شان برای آمدن به این کشور حمایت مالی کنند، همچنین همکاری با اندونزی در مورد عملیات کنترل، تجسس و نجات پناهجویان بین دو کشور افزایش یابد.

انگس هوستون که ریاست این کمیته را برعهده دارد در یک بیانیه مطبوعاتی گفته است: "ما سیاستی واقع بینانه نه ظالمانه در این باره توصیه می کنیم. سیاستی واقع گرایانه نه آرمان گرایانه."

حزب کارگر وابسته به نخست وزیر استرالیا از توافق ایجاد شده با مالزی در مورد تبادل پناهجو حمایت می کند. براساس این توافق استرالیا باید ظرف 4 سال 800 پناهجویی را که با قایق وارد خاک این کشور می شوند به استرالیا بفرستد و در مقابل 4000 پناهجویی که پرونده هاشان در مالزی به جریان افتاده، از این کشور خواهد پذیرفت.

سال گذشته دادگاهی در استرالیا با استناد به این موضوع که مالزی کنوانسیون مربوط به پناهندگان سازمان ملل را امضا نکرده، علیه این توافق رای داد.

به گفته این دادگاه، مالزی به دلیل عدم پایبندی به این کنوانسیون نمی تواند تضمین کافی در مورد حفاظت از پناهجویان ارائه دهد.

مخالفان در استرالیا درمقابل خواستار بازگشایی مجدد مرکز بازداشت پناهجویان در نائورا هستند. آنها همچنین گفته اند که نیروی دریایی باید این توانایی را داشته باشد تا از ورود قایق هایی که بطور غیرقانونی وارد خاک استرالیا می شوند، جلوگیری کند.

گفته شده پنج شنبه گذشته نیروی دریایی استرالیا بیش از 200 نفر را که قصد داشتند با قایق وارد این کشور شوند، نجات داد.

جزیره کریسمس که در حدود دو هزار و هشتصد کیلومتری شمالغرب شهر پرث، مرکز ایالت استرالیای غربی، و سیصد و شصت کیلومتری جنوب جاکارتا، پایتخت اندونزی، واقع است و توسط دولت استرالیا اداره می شود، از جمله مقصد های مورد علاقه پناهجویان غیرقانونی است

 

http://www.bbc.co.uk/persian/world/2012/08/120813_l31_australia_asylum_camp.shtml.


ارسال شده در توسط پناهجویان ایرانی